Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Over ons

Over ons

Begeleidingskunst is onze rode draad

Wij geloven in het moedige gesprek. Een gesprek waarin je jezelf echt uitspreekt, waarin je ook echt luistert en elkaar durft te prikkelen. Waarin nieuwsgierige vragen je aan het denken zetten en waarin ruimte ontstaat om elkaar eerlijk en open te ontmoeten. Lastig bespreekbare onderwerpen komen zo op tafel. 

Onze visie is dat we door die moedige gesprekken te voeren, kunnen leren en elkaar versterken. Dat draagt bij aan de kwaliteit van wat we doen. Aan het leveren van goed werk. We geloven er in dat we beduidend meer kwaliteit, waarde en betekenis kunnen creëren voor onszelf, onze collega’s, klanten en onze leefomgeving wanneer we elkaar op durven te zoeken, in gesprek kunnen raken en samen willen werken.

Dit proces van elkaar ontmoeten, samenwerken en elkaar versterken verloopt idealiter autonoom en organisch. Maar in de praktijk is het vaak niet vanzelfsprekend. En hebben individuen , teams en organisaties hierin begeleiding nodig

De situatie, de mensen en het vraagstuk zijn belangrijk in het bepalen wat nodig is aan begeleiding. Dat maakt goed begeleiden een ambacht. De opgave voor de begeleider is om in samenspraak met individuen, teams en organisaties een uniek ontwikkelproces te creëren. 

Goed begeleiden is een kunst. Wij staan voor begeleidingskunst.

Eigenaren

Joris Brenninkmeijer Joris Brenninkmeijer Joris Brenninkmeijer
Joris Brenninkmeijer
Mieke Voogd Mieke Voogd Mieke Voogd
Mieke Voogd

Met wie wij samenwerken

Wij werken met een flexibel team van mensen met verschillende kwaliteiten die ons aanvullen en versterken

Lian Groenveld
Martien Haasjes