Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Joris Brenninkmeijer

Joris Brenninkmeijer

De essentie van mijn werk als coach en organisatieadviseur? Ik zie de persoon of het team waar ik mee werk altijd in de context van het werk en het grotere geheel. Persoonlijke verandering is voor mij onlosmakelijk verbonden met datgene wat zich zichtbaar en onzichtbaar afspeelt in de organisatie. Daarin zijn leidende vragen welke invloed de organisatie op de persoon heeft en hoe die persoon zijn plek in het grote geheel neemt.

Ik zie de persoon of het team waar ik mee werk altijd in de context van het werk en het grotere geheel.

Ik studeerde psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna was ik twee jaar actief als projectleider, zelfstandig ondernemer en schaker. Vanaf 1997 verbond ik mij aan organisatieadviesbureau CAP advies training coaching in Groningen, waar ik onder meer drie jaar leiding gaf aan het bureau. Van 2011 tot 2019 opereerde ik als zelfstandig coach en adviseur onder de naam Brenninkmeijer Organisatieontwikkeling. Ik heb ervaring in profit en non-profit organisaties. 

De belangrijkste opleidingen die ik volgde: Basisopleiding voor organisatieadviseurs (SiOO), Mens en Organisatieontwikkeling (Stenden Hogeschool), Systemisch adviseren (Bert Hellinger Instituut) en Meesterlijk Interveniëren (Het Balkon). 

Joris Brenninkmeijer
Joris Brenninkmeijer
Joris Brenninkmeijer