Net verschenen! Ons nieuwe boek: De juiste vraag. Lees meer

Mieke Voogd

Mieke Voogd

Mijn hart ligt bij het creëren van ontwikkeltrajecten die precies passen bij de persoon, het team of de organisatie die ik begeleid. Inmiddels heb ik daar zoveel ervaring mee opgedaan dat ik graag andere begeleiders coach bij hun opdrachten en zelfzorg. Begeleiden zie ik als samenwerken. Klanten waarderen mijn rust, ervaring en creativiteit. 

'De kunst van het ongelukkig zijn' van Dirk de Wachter vind ik een inspirerend en belangrijk boek voor ons allemaal. 

Ik ben arbeids- en organisatiepsycholoog en supervisor en heb een kleine 20 jaar ervaring als in - en extern organisatieadviseur in non profit en profit organisaties. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig ondernemer. Geregeld volg ik opleidingen om mijn mogelijkheden uit te breiden, bijvoorbeeld systemisch werken, transactionele analyse, voice dialogue, provocatief coachen, oplossingsgericht werken, inzet van spelvormen en focussen/intuïtief werken.

Sinds 2016 werk ik een dag in de week als programmaleider van de opleiding Begeleidingskunde; supervisie en coaching aan de Hanzehogeschool. Ik ben geregistreerd coach en (leer)supervisor bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching en geaccrediteerd coaching supervisor bij de Association of Coaching Supervision.

Mieke Voogd
Mieke Voogd
Mieke Voogd