Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Lian Groenveld

Bij  het begeleiden van jou of je team is dat wat jij wilt veranderen en wat je daarin nog belemmert mijn uitgangspunt. Tegelijk denk dat het minstens zo leerzaam is het om te leren van wanneer het al een beetje goed gaat, welke kwaliteiten je al in huis hebt, of welke vooruitgang je al boekt. Om deze kwaliteiten vervolgens uit te breiden en te versterken.

Ik heb een achtergrond in de Organisatiepsychologie en volgde opleidingen Krachtgericht en Oplossings- of Progressiegericht coachen, Appreciatieve inquiry en Acceptance and commitment training. Meerdere opleidingen die focussen op versterken van je kwaliteiten als individu of als team.

Wat mensen me teruggeven is dat ze mijn rustige houding en creatieve blik waarderen. Dat ik je uitnodig om open te zijn in het gesprek. Dat ik door vragen stellen mensen en teams dichter naar de kern breng. Dat ik je stimuleer om jou zelf te laten bedenken hoe je vooruitgang kunt boeken.

Ik werk als zelfstandig trainer, coach en intervisiebegeleider samen met Bureau Begeleidingskunst. Eerder werkte ik als opleidingsadviseur voor het Martini Ziekenhuis, als trainer voor training- en adviesbureau SBI en als docent bij de Hanzehogeschool, Management, Economie en Recht.