SPELEN MET TIJD

In hoeverre hebben we grip op de tijd? Of is de tijd vooral een ervaring, die ons overkomt? Zijn wij speelbal van de tijd of kunnen we met de tijd spelen? Dit zijn de vragen die we met jullie willen verkennen.  De middag ziet er als volgt uit:

12.30 uur Inloop en ontvangst

13.00 uur Start met een lezing van psycholoog en schrijver Douwe Draaisma. Hij zal ons laten zien hoe tijd en geheugen vaak een listig spel met ons spelen. Waarom lijkt het leven bijvoorbeeld sneller te gaan als je ouder wordt?  Uiteraard is er gelegenheid om het Douwe in gesprek te gaan.

14.15 uur Spelen met tijd in ateliers. Kunstenaars uit diverse disciplines geven een inkijkje in hun werk en laten je spelen met elementen als tempo, timing en tijdshorizon. We zijn zeer benieuwd welke nieuwe ervaringen en inzichten dit gaat opleveren. 

  • Spelen met tempo door Joshua Vos, filmer (https://videvos.nl/)
  • Spelen met timing door Han Hesselink, muzikant (https://soundcloud.com/han-hesselink)
  • Spelen met tijdhorizon, door Wia van Dijk, beeldend kunstenaar (https://www.wiavandijk.com/)
  • Spelen met gelijktijdigheid, door Kees Faber, dichter en fotograaf (https://keesfaber.nl/)
  • Spelen met tijdverloop, door Ronnie Zeemering, fotograaf (https://www.zeemeringmedia.nl/)

Rond 16.00 uur ronden we af met een drankje en een hapje en ben je van harte uitgenodigd te blijven voor de boekpresentatie van De Tijdgids, die om 16.30 uur start.

Voor je deelname betaal je € 115,- ex BTW om de kosten te dekken, waarvoor je naast lezing en ateliers ook een exemplaar ontvangt van het boek De tijdgids.


Meld je nu aan!

Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en eventuele opmerkingen naar info@bureaubegeleidingskunst.nl.

Stuur een e-mail