Individuele coaching

Je werkt als leidinggevende in een organisatie en hebt de behoefte om te reflecteren op je eigen ontwikkeling. 

  • Het leiderschap invullen en positie leren innemen op een manier die ‘eigen’ is en past bij de huidige organisatievorm met minder managementlagen.
  • Stimuleren van eigenaarschap en initiatief. Ontwikkelen van een coachend gedragsrepertoire.
  • Bewust leiding geven aan teamleren: visievorming, leiden van professionele dialoog over goed werk, ruimte voor persoonlijke verhalen en emoties, werken met verschillen, etc.
  • Het verbeteren van de eigen zelfzorg en werkorganisatie, gezond en effectief omgaan met veelheid aan taken en verantwoordelijkheden.

Een individueel traject begint altijd met een kennismakingsgesprek met wensanalyse. We formuleren samen passende en haalbare doelstellingen zodat we kunnen toewerken naar concrete resultaten. Daarna ontvang je van ons een voorstel.

Coaching voor leiders

Ben je enthousiast? Dan plannen we eventueel een driegesprek met jou en je leidinggevende. Aansluitend voeren we een aantal coachingsgesprekken.

We komen meestal uit op drie tot acht gesprekken over een periode van twee tot zes maanden. We evalueren tussentijds en uiteraard aan het eind van het traject welke resultaten we hebben behaald en hoe je die resultaten bewaakt. 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak voor een kennismaking.

Maak een afspraak