Corona: nieuwe vragen, nieuwe antwoorden Lees meer

Het valt soms niet mee om tijd en aandacht vrij te maken voor ontwikkeling van je dienstverlening als professioneel begeleider. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf die ruimte te geven en dit kwalitatief hoogwaardig in te vullen. 

Het werkt als volgt: Je trekt je eens in de maand een vrijdag terug bij ons op de praktijk. Je neemt één of meerdere professionele vragen mee waarin je je wilt verdiepen. Dat kan een inhoudelijk thema zijn, maar ook een ontwikkelklus zoals het opzetten van een nieuwe training, een veranderopgave of het schrijven van een artikel. Van 9 - 15 uur ga je daarmee aan de slag. Wij dagen je uit om verder te komen met je vragen door te reflecteren, kunst afkijken, verbeelden, studeren, oefenen, onderzoeken of sparren. Een deel van de dag werk je in een kleine groep samen met anderen. Je kunt ook samen met één of twee collega's deelnemen om aan een bepaald vraagstuk te werken.

Je schrijft je in voor 4 werkplaatsen. Voorafgaand heb je een intakegesprek met één van ons om verwachtingen af te stemmen en een goede voorbereiding van beide kanten mogelijk te maken.


Data: 20 maart, 17 april, 29 mei, 26 juni

Duur: 9.00 - 15.00 uur

Aantal deelnemers: 6-8 

Begeleiding: Joris Brenninkmeijer en Mieke Voogd

Investering: € 995,- (ex 21% BTW) voor intake, 4 werkplaatsen inclusief koffie/thee, lunch en een boek.

Meld je nu aan!