Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Doorbreken van patronen

Wat zou jij doen als je gevangen was in een en dezelfde dag? En je gedwongen was die, keer op keer, opnieuw te beleven? Het is het uitgangspunt van Groundhog Day, de filmtitel die deze dagen met regelmaat wordt aangehaald om het leven in coronatijd mee aan te duiden. Een leven waarin je je gemakkelijk gevangen kunt voelen in je eigen patronen van alledag. In Groundhog Day probeert de hoofdpersoon op hilarische wijze allerlei ontsnappingsroutes uit. Een vermakelijk avontuur dat uitmondt in een prachtige ontdekking…

Hoe doorbreek je een patroon, of anders gezegd hoe ontsnap je aan je patronen? Op 5 februari van 10.30-12.00 uur gaan we nader bekijken wat hierover te leren valt. Onze inspiratiebron is Groundhog Day: de film met haar komische verhaallijn en enkele interessante gedachten die hieruit te destilleren zijn. 

We ontmoeten je online in Zoom en nemen je mee langs een aantal cruciale scenes in de film, waarin de hoofdpersoon wijzer wordt over zijn patronen, voegen daar een snufje theorie en persoonlijke ervaringen aan toe en nodigen jullie uit om in kleine groepen te verkennen en uit te wisselen hoe je dit herkent. Wij verwachten dat dit mooie inzichten op gaat leveren en zullen zorgen voor een feestelijke entourage. Een gratis online workshop met een knipoog èn met een serieuze ondertoon.

Meld je nu aan!

Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en eventuele opmerkingen naar info@bureaubegeleidingskunst.nl.

Stuur een e-mail