Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Omdat er nu weer ruimte is voor ‘live’ ontmoetingen, vinden we het leuk jullie uit te nodigen voor een fysiek evenement rond vragen stellen; we noemen het een Vragenfestival. Veel van onze professionele liefhebberijen brengen we daarin samen: het speels creëren van ruimte voor ontmoeting, het centrale thema ‘vragen’ en naar wij hopen veel mooie gesprekken. En naast dit alles hebben we voor deze middag een speciale gast weten te strikken, namelijk documentairemaker Ruben Terlou! Het belooft een heel interessante middag te worden.

 

Wat gaan we doen? 

Op vrijdagmiddag 27 augustus ben je vanaf 13.00 uur welkom in De Melkfabriek in Bunne voor inloop en bijpraten. Om 13.30 start dan het Festivalprogramma. We beginnen centraal met een interview met Ruben Terlou. Voor ons is hij een grote inspiratie als het gaat om open en onbevangen vragenstellen. Wat is zijn geheim? Is er een methode? Hoe kijkt hij? Daarover willen we met hem in gesprek.

Zoals dat bij een festival hoort is er daarna ruimte om rond te lopen en inspiratie op te doen. Laat je verrassen in korte sessies rond systemische vragen, oplossingsgericht werken, kijken naar kunst en nog meer.

 Om 16.45 uur sluiten we af en is er voor wie dat wil gelegenheid om nog na te praten onder het genot van een hapje of drankje.

 

Bijzondere gast: Ruben Terlou

Ruben Terlou (1985) is documentairemaker, fotograaf en arts. Hij studeerde Mandarijn in China en Geneeskunde aan de UvA. 
Voor, tijdens en na zijn studie was hij actief als fotograaf in met name China en Afghanistan. Hij won met zijn series diverse prijzen bij de Zilveren Camera en in 2016 de Prijs voor de Vernieuwende Fotojournalistiek. Dat jaar betekende tevens zijn het televisiedebuut, met de succesvolle serie Langs de Oevers van de Yangtze, uitgezonden door de VPRO. Mede door zijn vloeiende beheersing van het Mandarijn en ontwapenende interviewstijl bood hij in 6 delen een verrassende kijk in de hedendaagse Chinese maatschappij. Terlou’s debuut op televisie werd in 2016 genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf.

Begin 2018 kwam een vervolg, de documentaireserie Door het hart van China uitgevolgd door een tentoonstelling van Terlou’s fotowerk uit China in Museum Hilversum. Dit jaar worden een fotoboek en een non-fictie publicatie van zijn hand verwacht bij Lebowski Publishers: Chinese dromen.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door ons een mail te sturen dat je erbij wilt zijn (info@bureaubegeleidingskunst.nl). Deelnamekosten bedragen € 95,- (ex 21% BTW). Wij sturen je een aanmeldingsformulier. Vooralsnog hebben we 30 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. We hopen erop dat we met verdere versoepelingen nog meer mensen de gelegenheid kunnen geven aan te haken. Na aanmelden ontvang je een factuur. Je deelname is definitief na betaling.

Momenteel hanteren we een wachtlijst gezien de Corona-ontwikkelingen. Meld je gerust aan als je wilt en we zullen in de week van 16 augustus bericht geven of er plek is binnen de dan geldende Corona-regels.

We zien er naar uit je 27 augustus te ontmoeten!

Meld je nu aan!

Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en eventuele opmerkingen naar info@bureaubegeleidingskunst.nl.

Stuur een e-mail