Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Individuele supervisie of coaching

Je hebt de behoefte om te reflecteren op je eigen ontwikkeling. Je wilt nieuwe stappen zetten. Je hebt andere vaardigheden of nieuw gedrag nodig om verder te komen. Tijdens onze individuele trajecten gaan we samen op zoek naar jouw ideale situatie en de manier om die te bereiken. Het mooie van individuele coaching of supervisie is dat het begeleiding op maat is.  Jij staat centraal met je coachvraag. 

Een individueel traject begint altijd met een kennismakingsgesprek met wensanalyse. We formuleren samen passende en haalbare doelstellingen zodat we kunnen toewerken naar concrete resultaten. Bijvoorbeeld: meer rust in je hoofd, meer gemak bij het omgaan met specifieke situaties, een betere balans, een verbeterde werkrelatie, verdiepte competenties, een betere werkorganisatie. Daarna ontvang je van ons een voorstel.

Ben je enthousiast? Dan plannen we in de meeste gevallen een driegesprek met jou en je leidinggevende. Aansluitend voeren we een aantal coachingsgesprekken.

We komen meestal uit op drie tot acht gesprekken over een periode van twee tot zes maanden.

We evalueren tussentijds en uiteraard aan het eind van het traject welke resultaten we hebben behaald en hoe je die resultaten bewaakt. 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak voor een kennismaking.

Maak kennis