Net verschenen! Ons nieuwe boek: De juiste vraag. Lees meer

Werkplaatsen

Je werkt als interne coach of adviseur, teambegeleider of trainer. Vanuit je rol begeleid je anderen in hun leerproces. Dat kan een medewerker zijn die je coacht, een groep professionals die je begeleidt bij intervisie of een team dat je helpt om hun functioneren te verbeteren. Je hebt de nodige ervaring opgedaan en professionele bagage in de vorm van training en opleiding. Nu zoek je naar een plek om te werken aan de volgende stap in je professionaliteit. Waar je onder deskundige begeleiding en met gelijkgestemden reflecteert op wat voor jou goed werk is. Waar je nieuwe inzichten opdoet en oefent met andere interventies.

De werkplaats is maandelijks op vrijdag. Je tekent je in voor vier keer en we starten in maart en september. Kijk in de agenda voor de data en praktische informatie.

Werkplaatsen

In onze werkplaatsen bieden we je de gelegenheid om aan de slag te gaan met je eigen deskundigheid in het begeleiden. Met een kleine groep gelijkgestemden. Met veel ruimte om te werken aan vragen die in jouw praktijk spelen. Met de mogelijkheid voor verdieping en nieuwe inspiratie.

Meer weten?

Wil je daar meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op