Online workshops vragen stellen, diverse inspirerende modules Lees meer

Sietske Jans-Kuperus

Sietske Jans-Kuperus

In mijn vak als begeleidingskundige, supervisor en coach vind ik bewustzijn van professioneel handelen essentieel. Bewustzijn betekent voor mij dat je professioneel kunt verantwoorden wat je doet en waarom, vanuit het weten wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent. Ik begeleid de persoon vanuit de context van het vak en de organisatie en onderzoek van daaruit gezamenlijk wat moet, waarom iets gedaan wordt en wat er toe doet. Ik intervenieer in het stilstaan bij keuzes in handelen, het reflecteren daarop en het experimenteren wat (anders) kan. 

Bewustzijn betekent voor mij dat je professioneel kunt verantwoorden wat je doet en waarom, vanuit het weten wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent. 

In 2011 startte ik als zelfstandig ondernemer, supervisor en coach in mijn eigen praktijk. Sinds 2019 werk ik samen met Mieke Voogd en Joris Brenninkmeijer. Naast supervisie en coaching begeleid ik organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Mijn uitdaging hierin is het zoeken naar gezamenlijkheid met respect voor elkaars verschillen en het gezamenlijk ontdekken van de vraag achter de vraag. Vanuit mijn primaire vak als hulpverlener heb ik affiniteit met en ruim 20 jaar ervaring in gezondheidszorg en welzijn en het systemisch werken. 

Mijn belangrijkste afgeronde opleidingen zijn de Master Begeleidingskunde aan de Hogeschool Rotterdam (2019) en de Post HBO-Supervisiekunde aan de Hanzehogeschool (2011).  

Sietske Jans-Kuperus
Sietske Jans-Kuperus
Sietske Jans-Kuperus